Proyek Anyar

  • How to get the trust of customers in the first cooperation

    Kepiye supaya kepercayaan pelanggan ing kerjasama pisanan

    Babagan tuku mesin industri saka pelanggan Asing, faktor apa sing dadi poin transaksi sing paling penting? Saiki kita bakal ngrembug masalah iki saka salah sawijining kasus sing nembe dialami. Latar mburi: Cali saka salah sawijining pabrikan ing Los Angeles, AS, sing dibutuhake perusahaan ...
    Waca liyane